Imam vprašanje glede prevzemanja vasi.
Zanima me, kako narediš, da čistilni napad in prvi val z vodjo prideta v isti sekundi? Oziroma kako zagotoviš, da je čistilec res prvi, glede na to da napada nista poslana iz istih vasi?
Pozdravljen.
Kot prvo idi v obeh naseljih v zbirališče in preveri kak dolgo hodijo enote iz obeh naselij.
Zdaj opciji sta 2 - ali rabi čistilec več časa kot senatorji ali pa rabi čistilec manj časa kot senatorji.
Vedet moramo da bo prej na cilju tisti napad, ki je bil kronološko gledano prej poslan. Se pravi če pri obeh naciljamo da bosta prišla isto sekundo - recimo ob 12:00:00 bo prvi tisti, ki si ga prej poslal. Recimo da si moral enega poslat ob 10:00:00 drugega pa ob 10:30:00. Prvi bo prišel tisti, ki si ga poslal ob 10:00:00 pa če prav bosta oba isto sekundo na cilju.
Če si ugotovil, da rabi čistilec več časa je stvar preprosta - pošlji čistilec, poglej kdaj bo na cilju in iz naselja od koder pošiljaš senatorje naciljaš isti čas (iz izkušenj povedano probaj prej parkrat za probo poslat in napad prekini, vsaj pri meni je tako, da ga moram poslat kako sekundo prej, da zadane točen čas - tako, da res pred tem malo probavaj).
Če pa rabi čistilec manj časa je pa problem. Ker če boš poslal prvo senatorje in kasneje čistilec (kronološko gledano) bo prišel čistilec za senatorji, pa čeprav si naciljal isto sekundo. Tako, da ti priporočam, da probaj v tem primeru:
A) čistilec nekako upočasnit (zbij vadbišče, dodaj katapulte, če jih prej nisi, odvzami heroju predmete, ki povečujejo hitrost)
B) senatoje pospešit (daj delat vadbišče, dodaj heroja s predmetom, ki poveča hitrost enot)
C) pošlji napad ponoči pa prvo čistilca in sekundo za njim senatorje in upaj, da nebo nobeden vrival =)
DkC) pošlji poleg senatorja tudi heroja in nekaj spremljevalne armije, da pobijejo morebiten vrivek
LP Rok
Zdravo!
Mene pa zanima, če je dovolj, da naselja pod 50 populacije ropam z samo 2 TT-ji? Ali je možnost da mi eden umre? Kako pa vi ropate z Galci? Imam zlati klub.
haha
Nazadnje urejal madmonK; 10-03-2016 ob 10:44. Vzrok: napačna tema