Dober Večer Vsem skupaj!.
Strežnik skozi moje oči!.
Hmmm, kje da začnem?
Končal se je še eden od zame ''gnilih'' strežnikov, kot že vsi vemo so na slovenskem 3x vedno isti postopki
Začelo se je zame, 12h pred samim štartom tega 3x strežnika,,ko me je poklical bivši prijatelj in (sponzor) računa DiamondQ(pred 3 leti in pou) ter sponzor računa ki smo ga igrali tukaj (Angry_Birds),, in omenil da se mu ''lušta'' igrati prihajajoči se 3x vendar potrebuje Ekipo ki bi mu naredila račun tevtona,30+ vasic in 4 offe + ovner ali crush!. Tak je bil začetni dogovor,,, ker sem vedel da Tomaž misli resno,,,sem 12h pred štartom za duala povabil še Tadeja (Rožica acc,bolj znano) ki je pristal na to da igra z mano, saj tomaž je prišel le 1x na 3,4 dni na račun naredil mogoče npc in naložil gold če ga je bilo potrebno, to je vsa njegova igra iz njegove strani!.
Ko smo začeli strežnik so z mano prišli tudi 4 defferji ki so to zvedeli 12h pred samim začetkom!.
To so bili Računi: Shaolin(Galija), Catinho(Blaster), Lóng(Zdeuc & Kaja), BigDaddy(Ivan - Srbia)
To je bilo naših 5 računov, 4 defferji (osebni) in naša malenkost (Angry_Birds) ki smo se v samem začetku poimenovali kot aliansa A - Anonymouse, do 5 dneva igre smo bili v aliansi sami, dokler nismo naleteli na JZ (-/-) na stare borce / Black Hole (Štefano & Polžek), ImaSeMozeSe(Tomaž), FaKoRo Team(Aleš & Dušan), The.B.Man(Uroš), Leah(Katja).... kateri so se kmalu pridružili v našo alianso saj smo imeli isti cilj, odigrati strežnik za zabavo, in v kolikor JZ (GTR!, GTR!!) sprejmejo našo ponudbo za sodelovanje, se fokusirati na celoten SEVER!. Vendar je bilo kaj kmalu jasno da zaradi (moje mišlenje) nesposobnega vodstva GTR! in GTR!! (Saška,Guci,Ferdo,Snake,Lord...) to NEBO mogoče. Sledil je piknik Fenix ekipe, na katerem sta se pridružila tudi Vuha & Čiko igralca računa (WeAreReady), kot prijateljsko povabljena sovražnika na tem strežniku, smo na pikniku dorekli besedo o tem da združimo JUG pod enotnim imenom,,,tako je dan po pikniku ratala Koalicija HUM - Human kot katero vodstvo smo bili (TripŁe,Vuha,Čiko,Rasta,Postman,Jaka,Miki) jaz ter postman, naj bi bila določena za diplomacijo te koalicije, čeprav smo se vsi strinjali da v kolikor GTR ne sprejme uradnega sodelovanje, jim seveda napovemo uradno Vojno, ko se je vse skupaj zagodilo z vojno, je prvo pop*** vuha,,, da smo idio** da nimamo pojma razn njega nihče,itd... Takrat smo zadevo za par urc umirili, vendar kmalu se je pojavila nova težava (GetterTools) katero sem predlagal v vodstveni sobi da se naredi za vse alianse (HUM,HUM1,HUM2,HUM3,HUM4) in katere enote vidimo samo vodje in off organizatorji v tem primeru (jaz in rasta) se z tem vuha ni strinjal, ter po njegovih besedah naj bi bil to GLAVNI razlog za razpad HUM-a, čeprav sem mišlenja da mu je EGO tako močan da je na tak način uničil (JUG) kaj kmalu za tem je hitro prišel lizat vrata serdu in ++ kompaniji,,,, sramota od tebe vuhec!

na pikniku glasen kako mu boš razbil vasice, metro,itd...a kaj kmalu si dojel da nisi sposoben tega proti serdu,,, čeprav si prosil HUM3 - mene in moje igralce, da ti posodimo 20.000 konstantnega deffa in NISI DOJEL da ne bomo pošiljali iz -- deff na +- kjer ste bili (HUM in HUM4) 2 aliansi,,, kateri niste imeli sposobne organizacije da bi tebi zaščitili ritko z 20k obrambe,, ni naš problem!
Tako je HUM koalicija razpadla na 1.000 kosov, in smo se isti dan preselili v alianso HUM2 (INF - pod vodstvom Jake) kjer je zagotavljal zaščito, Čudo Sveta, crushe,offer,itd... Po parih vprašanjih naših igralcev v skupnem chatu INF, kakšni so cilji ter poti do teh ciljev? ni bilo odgovora od jake,, ter smo se odločili da najbolj pametno da odidemo po svoje na staro ime!
Iztopil sem iz alianse in ustanovil alianso Fenix!

Svi ki so me poznali, in smo bili že dolga leta ekipa smo prestopili takoj,,, istega dneva,zvečer..se nam pridruži tudi LordLucan z malo ekipco računov ki so želeli z nami videti naš način igre, tako nas je v aliansi vsega skupaj se nabralo 26,27 igralcev ki smo SAMI romali na JZ(-/-) ter se tepli in borili samo znotraj (-/-)!.
Dobivali smo bombe iz vseh strani, razen iz strani (-/+) / -=FB=- ,,, v kateri je bil 1 od naših igralcev (
Dicky D. Hardy) z katerim sva imela od artefaktov naprej,,, reden kontakt glede raznoraznih stvari in klepetov!

ni vse za vaša ušesa....
Prišel je dan ko je koalicija Blok, poslala nad mene ''zloglasnega'' Cancerja, v mišlenju da bo metropole uničil kljub temu da sem imel Unikat oči in nisem videl heroja pri napadu, mi je ptička na vejici prišepnila da offi letijo nad mojo metro!.
To smo seveda vzeli resno in zadefali, razultata tega:
http://travian-reports.net/si/report...78,696148a64cc
Po tem NEUSPELEM poskusu, se je (+/+) koalicija umirila z napadi,, nič kaj resnega ali zastrahujočega več proti Fenix aliansi!.
Mi smo seveda nadaljevali borbo proti GTR! in GTR!! ter se z njimi igrali kolikor je bilo v naših močeh!.
Glede na to da je Fenix imel to rundo uradno 2 napadalca (Angry_Birds & LordLucan) smo naredili preveč za vložek našega časa!. Lahko bi bilo bolje, vendar zakaj? ni nam bilo potrebno
Ob prihodu artefaktov, nič novega... pobrali smo artefakti ki so se nam zdeli uporabni, ter jih porazdelili uporabno!.
Veliki trener, je bil v vasici katero je prevzemalo 5,6 defferjev na vsakih 24h, z predhodnjim dogovorom kdo prevzema po katerem spisku, se je izšlo kot smo upali, ni besed!.
Vmesna igra med Artefakti<->Gradbeni načrti, za nas nič kaj presenečena,,vse mirno, simmali smo,,klikali offe,deffe kolko je le bilo mogoče!.
Na Finishu smo pričakovali hiter konec ter zmago Cancerja brez besed ali moledovanja!.
Ker smo kmalu videli da je bil Ferdocar WW 95 lvl in ga (+/+) ni bil zmožen podreti zaradi mirakurujevega jokanja in objokavanja da je izgubil (17k) katapultev parkiranih pri sovražniku -=FB=- , smo se odločili da ''pomagamo'' ++ z našim ovnerjem ter crushov podremo ferdocar WW pod cancerja ter našo malenkost!. :P
Poslali smo Ovner:
http://travian-reports.net/si/report/6993803f82d
Poslali smo Crush:
http://travian-reports.net/si/report/6993973d3ab
To je bilo naklikano nenamensko iz naše strani mišleč v glavi (mogoče nam bo prišlo prav,če obdržimo vasice...) in kot je vidno, je prišlo prav!
Čudo Sveta v Fenixu?
Na to lahko odgovorimo vsi isto,, Čudo Sveta smo vzeli z predhodnjim dogovorom alianse (DSL) ki so nam ga odstopili, kakor tudi Veliko Trdnost!. Lahko se jim zahvalim tudi,,, da so nam čudo oddali, ter poslali 100k obrambe v začetni sili.

Čudo Sveta smo gradili samo zato da potrošimo kolikor je mogoče obrambe ki smo jo naklikali! Ko smo čudo vzeli, me je kontaktirala stara igralka Fenixa, Fata iz -=FB=- ki nam je prijazno ponudila svojo obrambo v celoti,, pridružila je svoj deff v naše čudo,,,in Fenix + fata deff je šel gradit,,, čeprav skladišče ni bilo 1.000.000 , čuda nebi mogli postaviti na 100, smo se glih tako zajebavali ob vsej gradnji!
Pohvale!.
CELOTNI aliansi Fenix za podporo,posluh,razumevanje!. Kapo dol ekipa,vredni ste mojega truda in vsega kreganja z sovražniki ki vas niso vredni!
- Tilen-u ki je vohunil za nas v marsikateri aliansi z skypom v skype sobi,računom v ally,itd....

on že ve
- Saški, ki nikoli NEBO dojela da njen račun ni vreden njenega klikanja, in da igralci ki igrajo pod njenim vodstvom.... igrajo pod lažmini ki jih blebeta sama,,,
- Selfisu (Dicky D. Hardy) za klepet in NENAPADANOST svoje ekipe, ter zaupanju vsekakor!.
- Fata, hvala za klepet ob poznih urah,,,poslano obrambo, ter vse ostalo kar si mi zaupala(sama veš!)

:*
- LordLucan-u in njegovi (ekipci) da so mi dali priložnost in SAMI dojeli kako igramo v fenixu, ter na kak način!.
Hvala tudi vsem, ki so na bilokakšen način pomagali Fenix-u izza vse zavese, in tega ne vemo ali nismo izvedeli!.
- Tadeju (Dualu - Angry_Birds) za vstrajnost, ter dobro sodelovanje na računu od začetka do konca!.
To je bil Fenixov URADNO zadnji slovenski 3x strežnik, tako da odhajamo v tujino.... Kdor bi pa želel v tujino, kot slovenska ekipa, ne glede na vodstvo, ne glede na igralce okrog,itd... se lahko slišimo,kontaktiramo,pogovorimo

Kot je že napisal Seanver, smo slovenci sposobni nest zmago bilokje v tujini, če stopimo skupaj brez 1000 let starih zamer in zavez ter 400 obrazov

!
Bodite v cvetu!.
Bodite v MAVRICI!
Video comming soon....!
Lep Pozdrav
TripŁe