Šušlja se, da se je tričetrt serverja že podelalo v hlače pred +/+Le vkup, le vkup uboge farme!
![]()
Šušlja se, da se je tričetrt serverja že podelalo v hlače pred +/+Le vkup, le vkup uboge farme!
![]()
Eh še vedno pravim, da bo +/+ zmagalSicer zasedba ni taka kot sem sprva mislil, ampak še vedno dovolj močna
Je pa to panično povezovanje v absolutno prezgodnji fazi ponavadi dober znak, da bo druga stran slavila :P
btw. menda v Sloveniji sneži? Paladin je še kar pri sebi![]()
Nazadnje urejal thepanda; 13-11-2016 ob 14:32.
Za nasledn server že veš kdo bo zmagal ? +/+ VRJETNO ANE.
Paladin je pa itak take sorte, da bo brisal po dveh mesecih, tk da se ga ni za bat. Njegova ogromna aliansa bo pa zatem pobegnila k sunsom ?![]()
Ne poznam dovolj dobro situacije, da bi lahko trdil kdo bo zmagal. Je pa lažje trditi kdo ne bo. Mislim pa, da jug ne bo. Kdaj pa je že imel jug na si1 sploh kakšne realne možnosti (tam so vedno igrale neke Sparta pa ostale šaban šaulič alianse). Edino Baksuza mi je žal, da mora bit med "južnimi".
Mi je pa vohun pri kmetavzih zatrdil, da je začetni zagon med manjšimi člani drastično upadel. Le kaj je na tem ... mogoče me pa fila z napačnimi informacijami.