Kaj ti bi rad serdu konkurenco delal? Skupaj imata verjetno manjši IQ temperature zraka
Bumbarja, ne igram na tem speedu, niti nikoli nisem (sem pa lagano z Elso zmagal prejšnjega). Zato se pa propalice kot sta vidva sploh lahko tukaj šopirita, drugače bi bila pač lepo tiho
Serd, nekateri smo znali off pike pobirat še pred kolinami natarjev![]()
Nazadnje urejal thepanda; 19-11-2016 ob 14:53.
BRAVO MAJSTOR, CESTITKE ZA ZMAGO. Kolko vas je te igralo prejsni speed? 10?zmagali smo speede predn si ti sploh slisal za travian...
Pa ne da bi rad delo konkurenco serdu, on na slovenskem travianu nima konkurence.. to pa gre v nos takim idiotom kot si tiPa kaj mi ti o IQju bluzis, ko sploh neves kaj je to
hah
lp, vuha
Nazadnje urejal murmil; 19-11-2016 ob 14:57.
Ja, prejšen server temu res ni do kolen... bilo je veliko bumbarjev, ampak takšnih kot sta vidva definitivno ni bilo![]()
![]()
Če bi pa rada govorila o kvaliteti, pridita malo v tujino pogledat, da vidita kaj je resen server (ker je pri nas stvar žal že vrsto let porazna, zato pa lahko taki kot sta vidva sploh gobec vrtijo
).
Vuha čorava, jaz sem svoj prvi server igral par mesecev po odprtju prvega speeda nasploh (comx). Se pa vsaj za serda strinjava, pri nas nima konkurence. Veliko igralcev je nesposobnih, veliko je tudi glupih. On je verjetno prvi, pri katerem se ti dve kvaliteti tako mojstrsko združita![]()
Nazadnje urejal thepanda; 19-11-2016 ob 15:33.
Keri art si dobo?
Keri art smo dali serdu za premirje? sicer pa ja, malo bo čudno zvenelo ampak tako ti bom rekel..pišeš proti vuhi in serdu? dejansko se ti lahko smejita v glavoker kot je reko vuna, na emrys nisi naredo nič... če nebi bilo onih 2 , bi sadil rožice na travniku... tako da, ne vem kje ti je pamet bila ko si pisal to =) To da pa fenixi dali art serdu , pa od kje jemleš kapo dol... kolko vem si me še ti v štartu proso na skypu če te sprejmem v ally?
![]()
Edino če to nisi ti?
https://gyazo.com/f6556e65a088dbb0e92fb3ba72e48f22
Ne vem tim, jaz nekaj nebi pisal...če veš da na sixu nimaš barve![]()
Plx(Tournament): BlackMamba, B&T, B&T
Rsx(2014/2016): Dilios, TrJaNa, Tara, Babuška Team
Six: _Monarhy_, Simeoni,Party_House,T.I.M.,DiamondQ,Tamaw,Pipi & Melkiad,Angry_Birds
Ste lagano zmagali vi ja... Kot prvo da ti omenim sploh niste imeli namena gradit, kot drugo za zmago niste zasluženi samo vi, ampak smo tukaj TNG ki smo spucali WW in ga pozidali da je bil pripravljen, potem pa tudi UPP, tudi oni so bli pomemben del ekipe. In ja če ne bi bilo TNG in UPP vi nebi lagano zmagali, vprašanje je, če bi sploh dokončali server...