Hkrati so se tudi zelo skrhali odnosi z zavezniki UPP, ki so po pravici povedano igro igrali malce drugače kot mi. Medtem ko smo mi nosili večino bremena in trpeli ogromne izgube, so pri njih v relativnem miru sprejemali določene nam nelogične odločitve. Ko si pri nas svetili rdeči meči in je primanjkovalo defa se je pri njih prevemtivno defalo naselja, kjer sploh ni bilo napadov, z malim trenerjem se je delal def in pa celo stezosledci, medtem si je pri nas 6 ovnarjev/crushev izmenjevalo enega trenerja, komaj so uspeli z njim klikati oblegovalce. Takrat nam je odneslo pokrov in letele so kar ostre besede, komunikacija se je posledično prekinila za kar nekaj časa. Čez kakšna 2 tedna smo uspeli vodje nekako zgladiti odnose, k temu pa je pomagalo tudi dejstvo, da je ena od vodij UPP odletela, ker je bila v resnici vohunka UPUFa.
Ah ja, kaj naj rečem karkoli bom rekla bom tak grešni kozel ker nekdo mora biti. No bom pa takole začela, sem bivša vodja UPP-ja, ki se jo obtožuje, da je vohunka UPUF-ja. No takole je glede trenerja, ki ga reveži niste dobili. To je bil trener UPP-ja in z njem se je delalo, kar smo pač mi želeli, če se je presodilo, da si določen igralec zasluži trenerja imamo zato že dobre razloge. Trenerja se je pri UPP vedno deffalo in zanj se je tudi vedno dobilo push, to pravilo je veljalo za vsakega, ki ga je dobil in ne samo za določene.
Igrala sem na računu godshady pozna se me kot witch oz. Čarovnico in kakor vsi vedo je to moj prvi six tako da o nekih spletkah dogovrjenih v naprej ne moremo govoriti. Če imaš pa trdne dokaze mi jih pa pokaži, ker me zanima, ker očitno obstaja še moja dvojnica, ki je vse to se dogovorila.
Iz alianse UPP me niso vrgli ampak sem jo sama afektno zapustila, razloge veva jaz in vodja alianse in niso niti blizu temu česar me vi obtožujete, ker če bi bila jaz vohun haha srčki moji vaši računi (profesionalno naklikani) ne bi več stali.
Moja edina napaka ta server je, da sem bila naivna o profesionalnosti določenih igralcev, ki pa kot že vemo to profesionalnost oglašujejo po forumu
Aliansa UPP je držala skupaj od začetka do konca, ker igrajo za zabavo in ne zato, da se nekoga zajebe. Sama sem sem šla ven, ker (poleg drugih razlogov) nisem prenašala odnosa, ki so ga imele tako imenovane 'velike' vodje drugih alians. Travian je skupinska taktična igra pri kateri je pomemben vsak člen in ne samo tisti, ki si sam piha ego z svojimi pajdaši. Res žalostno

sploh ko padajo nepodkrepljene obtožbe.
Vedno vaša
Witch/godshady