Me niste nič povabili na zabavo, dober kmet bi bil
.
lp
Me niste nič povabili na zabavo, dober kmet bi bil
.
lp
Nazadnje urejal mzz; 15-12-2015 ob 23:47.
Še vedno se stolen goods prodajajo kralju v primeru da postanete Duke, a skladiščijo se v vaši zakladnici, seveda, če se prodajo v naselju kjer imate zakladnico. Da postanete Duhe morate prejeti vabilo kralja.
Nazadnje urejal FA Vencheslav; 16-12-2015 ob 13:54. Vzrok: En škrat se mi je pritihotapu
FA VencheslavImate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj:
v beta verziji3x sem bil duke, naropane goodse je prodajalo meni do 4000 a surovine se prihajale od drugega igralca.Potem nad 4000 sem jih ravnotako prodajal za surovine,beležilo jih ni nikamor,zmenli smo se da me poropajo,podru sem zakladnco in nesel je ven 6500 trezorov.
FA VencheslavImate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj:
nism pravlilno s dal razumeti
nočem jih jaz imeti u varstvu,za to se gre.Drgačen prenos nahajanja kot oropat dukea ni izvedljiv potem.
Ma v tisi aliansi mora da ste sami travianovci,mislm forum modeli hunterji in ostali k mate opravka z travianom.
Nasploh pruč dobri.
NI vredu.
nekomu(igralcu) sem ukradel 14 unih k piše treasure,sem še zmer tlačan,kje je sedaj tista reč,v iventorijih jih ni,v katero naselje jih nosi,če bom napaden v druga nesalja ne v tisto iz katerega sem ropal,mi jih pokradejo?
Drži prestolnica te zaklade ko si tlačan?
Nazadnje urejal FA Vencheslav; 16-12-2015 ob 21:14. Vzrok: Združitev prispevkov
Če zaklade kradeš, kot tlačan, le tej ostanejo v naselju iz katerega napadaš. Kasneje pa jih tvoj kralj lahko pobere med atributi, v primeru, da te kdo napede v to naselje pred kraljevim prevzemom, lahko te zaklade tudi pokrade.
sam jst pol ne dobim nobene nagrade za to,alkwa,naj si ih sam krade pol
rober hideouti v kraljevini,menda ima vsak tlačan svoje za stolčt,če niso stolčeni napadejo sam tistega ki jih vidi al tudi druge,in po kolikšnem času izginejo?
saj opis za igro že prevajate v slovenščino ane
Nazadnje urejal SiO4; 16-12-2015 ob 23:17.
A se komu sanja kdaj pride quest kjer dobiš kulturne točke?
sm prišel do tu
Own 5 villages
Found or conquer additional villages in order to own a total of 5 villages and cities.
Reward
3000
se mi zdi da je še en dober ko je za dat delat velik festival,pa se mi zdi da je treba prej vse v naselju met na 10 lvl žito in surovine
nocoj niso campi daaaaaajal nč goodsov,je pisalo 0 ko je šel napd mim pa da jih je blo 11 in imu sem prvi val