tudi jaz sem dobil ključ in po prvih urah na računu sem nekako mešanih občutkov. Najprej te preseneti drugačna grafika čez cel zaslon ampak se kmalu navadiš, upam da je mobilna verzija kaj manj požrešna v smislu nalaganja podatkov o strani, drugače bodo šli megabajti hitro
Če sem prav dojel bodo tukaj zmagovalca določile zmagovalne točke, ki jih bo aliansa preko kraljev, ti pa preko guvernerjev, guvernerji pa preko ropanja dobili. Malo je zakomplicirano s temi kralji in guvernerji, vendar pa to omogoča več različnih taktik. WW-ji še niso izginili, prispevali bodo zmagovalne točke ( princip kot na si4 ancient europe serverju?) Dobra stran kraljestev je, da avtomatsko padeš v alianso v kraljestvu kjer imaš glavno mesto, tako je narejeno da so člani iste alianse bolj skupaj. Tudi oaze lahko koristiš po nekaj ur, sicer ne celotnega bonusa, brez da jih zavzameš. Nisem še dojel tega z mesti in vasmi, kaj prinaša nekaj in kaj drugo. Malo je težko ker moraš odigrati cel server da se sploh navadiš sprememb ki jih ni malo in ki so čisto drugačne kot sedaj na 4.4T verziji. Mogoče bi bilo bolje da bi kakšno spremembo uvedli postopoma že sedaj na 4.T verzijo. zemljevid je tudi nekoliko zapleten, potrebno se ga je pač navaditi. Glede prednosti pa bi rekel da jih ima kralj, saj dobiva nekaj procentou kulturnih točk in surovin od svojih governerjeu, kar pomeni večje kraljestvo, več governerjeu, hitrejše razvijanje..to bo najbrš pripeljalo do tega da bodo želeli biti na začetku vsi kralji?
to je to zaenkrat, kaj več nebi mogel še povedati glede nove verzije.
PS. iščem soigralca