lep pozdrav. sedaj pa imam jas nekaksen predlog glede na to da sem začel igrati prvic travian six servera in sem zelo zelo nezadovoljen tak kot je napisal prej en da izgubis voljo do igranja zato sem jo jas tudi zaradi napadov ki se vrstijo in vsega saj razumem vse igra je pac igra ampak vi mate majn acc-jov ki bodo hotli igrati pa glede zlatnikov in vsega bi po mojem mnenju mogli biti samo za 25% surovine pa za nemudoma kkoncanje zgradb, vojsk, itd.. plus racun bi lahko biu zastojn. glede napadov zaradi kaerih pa sem izgubil voljo do igranja na katerem acc imam 600 popa pa ga bom pusto da propade bi lahko v zameno v to blo bolse da bi se naredlo malo vec moznosti pri izbiri plemen al pa da so plemena ki majo vojsko drugo pa narava in bi se lahko napadalo naravo seveda bi ble glede na stopnje igralcev da bi se napadale ps bi skupaj prevzemali pa ropai nekomu ki je racunalniski igralec ki ne vlaga cele noci noter v acc pa denara ki ga dobi za kaj bolpomembnega da ti pol nekdo prevzema al p se hujse skos napada da nimas nic od igranja. ceprau vem da bi se lahko pobprau na serveru pa delo vojsko pa tak pa pac nimam volje. drazbe bi lahkko ostale pa sreberniki pac tak kot je samo problem so napadi. da se pa to vse ureditker mam ze vrsto serverjev za sabo ki sem jih sam naredo pa po svoje pa je bol blo popularno. lp