Nazadnje urejal jazsemkdorko; 11-09-2012 ob 13:46.
pr ns mu rečmo makako takmu fantu.
Nazadnje urejal SiO4; 11-09-2012 ob 14:21.
ja,kaj pol.dobri ste le zato ker nč ne delate pa mate cel let čas tu viset,
drgačč pa ste zaneč,saj vas mi držimo pokonci.
to zase govori. ravno sem youtube pregledoval in se celo na slikah bivšega kluba našel. bo treba spet kaj v Dojo Nova Gorica.... kondicija me je... pa koleno in vrat... prej me ni nič... res da sem kot vsi imel omrtvele vse 4 palce samo po enem mescu te ne boli več nič razen baba pizdi da ne more več. ::::
Pa normalno da te vse boli,ko si pa nonstop naliman na računalnik!
KAJ TI NI JASNO NOOB? kljub ahilovim poskusom zdravljenja bolanega ega neke bigboske smo MI določili kdo bo zmagal saj vaš WW bi še lažje usuli. In razen če ne vrnejo usluge in usujejo vašega smo MI določili kdo bo server zmagal. ne da si ga zaslužili saj ste ves server šlepali ravno na njih a to boste rešili med sabo. v brk vsem falirancem ki so po dokazu lastne nesposobnosti zlezli med sluzi vodstva ahilov... heavy, car1, vigo... aja ne bomo povedali še čigavi multiji so to... zadostovali so nam damir in četica njegovih. mi smo mojstrom dali nikakve računi in oni so jih vzdignili , oni noobom odlične pa so jih sami uničili. van.derbavcov čačun je šolski primer kaj noob lahko naredi iz računa s potencialom... hehe bolje da bi ga izbrisal vsaj sramote si ne bi delal.
in ti lider med pijančki si drugi dokaz. izkoristil si spet odlično priložnost za BITI TIHO. nula si kateri smo ravno tako dajali inštrukcije.
Nazadnje urejal jazsemkdorko; 13-09-2012 ob 01:15.
Dej prebol že enkrat... Sam si hotu že na začetku serverja k ILU da bi simčkal... Pa so se vaši načrti lepo pokvarl ker je kr naenkrat namest parih alians ostal sam še 1 al pa 2. Ja čestitam VI ste določil kdo bo zmagu server...VI ste zrušili 2 WWja! Wau! Pa še to enega na pol... z izdatno pomočjo MHja ki je znižal WW za 15lvlovVi ste nardil samo praske pa še to nebi porušli če bi bilo mogoče pošiljat deff notr zarad zaklenitve accja..Jači ste vi
Če ste tko dobri pridte pa še nm porušte pa boste spet VI določil kdo bo zmagu... Sej si itak reku da je samo 300k pehote notr ( matematika 5+!).
Lider med pijančki? Nisem biu nikol tako da si neki slabo obveščen o temu![]()