Stran 1 od 4 123 ... ZadnjiZadnji
Rezultati 1 do 10 od 37

Tema: Slovnične napake T4

  1. #1
    Community Manager Avatar uporabnika/uporabnice CM Matej
    Datum pridružitve
    May 2007
    Objav
    376

    Privzeto Slovnične napake T4

    Če najdete v igri slovnično napako ali besedilo, ki ni prevedeno lahko to napišete v tej temi. Bodite točni, kje je ta napaka.

    Dodatno:

    -napišete napako, kje je in popravek.
    -predlagate lahko tudi drugačen opis za zgradbe/enote.



    Brez spama.
    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  2. #2
    Community Manager Avatar uporabnika/uporabnice CM Matej
    Datum pridružitve
    May 2007
    Objav
    376

    Privzeto

    Citat Originalni avtor Palcek Poglej prispevek
    Opazil sem tam ko greš na proste parcele kjer postaviš zgradbo. Če tja klikneš imaš desno zgoraj en vprašajček. Tam piše Travian Answers namesto Travian vprašanja.

    Še nekje sem opazil eno napako v eni nalogi samo se ne spomnem v kateri mislim da je pisalo zdj namesto zdaj. Skratka šlo je za slovnično napako.

    Lp
    Za answers je mišljeno ime strani. Zdaj ne vem, če ima smisel prevesti, ker je uradno pravo ime Answers oziroma Travian answers.
    http://answers.travian.si/

    Verjetno bo še kdo drug opazil napako v nalogah in napisal.
    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  3. #3
    Community Manager Avatar uporabnika/uporabnice CM Matej
    Datum pridružitve
    May 2007
    Objav
    376

    Privzeto

    Citat Originalni avtor SiO4 Poglej prispevek
    eno imate v opisu splošne debate

    Seveda ste uporabnik vabljeni,
    Popravljeno (Opis splošne debate).
    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  4. #4
    Community Manager Avatar uporabnika/uporabnice CM Matej
    Datum pridružitve
    May 2007
    Objav
    376

    Privzeto

    Citat Originalni avtor kempo Poglej prispevek
    NPC-razlaga tabele:
    Prva črta kaže trenutno zalogo. Vdrugi črti lahko izbereš še eno porazdelitev. Tretja črta prikazuje razliko med staro in novo zalogo.

    Manjka presledek

    Se opravičujem za double post, ampak sem opazil še eno napako...

    Tržnica, ko sprejmeš ponudbo in ti piše prihajajočo ponudbo ti piše takole:
    Transport iz [DORF]

    Namesto da bi pisalo naselje iz kjer prihaja piše to kar je označeno z rdečo.

    Lp
    Sem združil prispevka. Ni problema, da tu double postaš. Bolj se mi gre za popravljanje napak v igri.

    Update se bo mogoče naredil ta teden ali pa ob koncu naslednjega tedna. Takrat upajmo, da bo pravilno popravljeno. Še enkrat hvala vsem, ki opozarjajo na napake.
    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  5. #5
    Kr Nekaj
    Datum pridružitve
    Jul 2007
    Lokacija
    Maribor
    Objav
    608

    Privzeto

    Citat Originalni avtor AND_1 Poglej prispevek
    dejte narest še opcijo "centriraj zemljevid" v pregledu vasice igralca, alpa vsaj sporocte naprej da se to vgradi v igro
    + kompatibilnosti IE8 in T4 je obupna ...
    To nismo mi krivi, ampak Nemci oz. bolje rečeno kar Microsoft, ker majo vedno svoje finte kak prikazat stran in nikoli ne upoštevajo standardov (tako kot Google in Firefox) in vedno majo neke svoje čudno rešitve, zato je težje napisat stran za IE oz. tako, da bi delovalo povsod, saj če napišeš za Firefox, moreš kar dosti spremenit, da bo lepo delovalo tudi na IE-ju, jaz ti priporočam, da ne uporabljaš M$ ampak Firefox oz. Google Chrome.


    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: T3 Answers / T4 Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  6. #6
    Imperator Avatar uporabnika/uporabnice SiO4
    Datum pridružitve
    Feb 2010
    Lokacija
    brda
    Objav
    799

    Privzeto

    to mi ni prav jasno kaj pomeni;
    ko kliknem na heroja spodaj piše:

    Tvoj heroj je na poti k dogodivščini nazaj v (-49|43).

    čemu nazaj u?

  7. #7
    Gladiator
    Datum pridružitve
    Dec 2007
    Objav
    63

    Privzeto

    Citat Originalni avtor NubCake Poglej prispevek
    To nismo mi krivi, ampak Nemci oz. bolje rečeno kar Microsoft, ker majo vedno svoje finte kak prikazat stran in nikoli ne upoštevajo standardov (tako kot Google in Firefox) in vedno majo neke svoje čudno rešitve, zato je težje napisat stran za IE oz. tako, da bi delovalo povsod, saj če napišeš za Firefox, moreš kar dosti spremenit, da bo lepo delovalo tudi na IE-ju, jaz ti priporočam, da ne uporabljaš M$ ampak Firefox oz. Google Chrome.
    Kar opisujes zgoraj je meni totalno jasni, ker kot pravim sem programer ... in ja ... js ce neki delam (spletno aplikacijo, recimo) potem moram podpreti vsaj stiri brskalnike (ie, ff, chrome, opera) vsasih tudi kaksnega vec ... in narocnike gladko boli k**** kolk se bom js namatrou in kolk casas bom porabu za to da bo stvar delovala v IE, njih zanima samo to ali dela ali ne.

    Drgac tut js ne uporabljam IE, sem pa zanalasc sel sprobat kaksen je tam izgled ... in bil sem razocaran, ne mors ti dat produkta na trzisce brez testiranja ... me prav zanima ce je .com server tut podrt

    EDIT: tut na .com je stvar podrta, teli tooltip-i jih malo zajebavajo pa slikce se ne prikazujejo v teh tooltipih =)
    Nazadnje urejal AND_1; 04-03-2011 ob 08:32.

  8. #8
    Kr Nekaj
    Datum pridružitve
    Jul 2007
    Lokacija
    Maribor
    Objav
    608

    Privzeto

    Citat Originalni avtor AND_1 Poglej prispevek
    Kar opisujes zgoraj je meni totalno jasni, ker kot pravim sem programer ... in ja ... js ce neki delam (spletno aplikacijo, recimo) potem moram podpreti vsaj stiri brskalnike (ie, ff, chrome, opera) vsasih tudi kaksnega vec ... in narocnike gladko boli k**** kolk se bom js namatrou in kolk casas bom porabu za to da bo stvar delovala v IE, njih zanima samo to ali dela ali ne.

    Drgac tut js ne uporabljam IE, sem pa zanalasc sel sprobat kaksen je tam izgled ... in bil sem razocaran, ne mors ti dat produkta na trzisce brez testiranja ... me prav zanima ce je .com server tut podrt

    EDIT: tut na .com je stvar podrta, teli tooltip-i jih malo zajebavajo pa slikce se ne prikazujejo v teh tooltipih =)
    Piši v Nemčijo, da se ponujaš za službo (če znaš popravit), da jim popraviš izgled za drugi najbolj uporabljen brskalnik (IE) Mogoče pa se bojo strinjali, če sami neznajo (kar dvomim, verjetno jim samo ni blo al pa še niso meli časa). (=


    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: T3 Answers / T4 Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

  9. #9
    Imperator
    Datum pridružitve
    Mar 2009
    Objav
    688

    Privzeto

    Pri postavljalcu pasti sem našel tole:

    Ujetnikov ne moreš uporabljati/pobiti (ujete enote porabljajo žito naselju, kjer so bile izurjene!

    Na koncu bi moral biti zaklepaj, če je že oklepaj na začetku.

  10. #10
    Community Manager Avatar uporabnika/uporabnice CM Matej
    Datum pridružitve
    May 2007
    Objav
    376

    Privzeto

    Nekaj napak so popravili. Posti izbrisani, ker so se ponavljali.
    Ste našli napako? Prilimajte jo sem
    Imate vprašanje? Odgovor lahko najdete tukaj: Travian: Legends Answers

    Moderatorji svoje delo opravljajo prostovoljno, zato niso dosegljivi 24 ur na dan.

Dovoljenja

  • Lahko pišete nove teme
  • Lahko pišete replike
  • Lahko dodajate priponke
  • Lahko urejate vaše prispevke
  •