Ni še bedno,beda prihaja,in stolčene tipkounice
.
Ni še bedno,beda prihaja,in stolčene tipkounice
.
Not so sneaky, I guess ???![]()
četrtek je mnde konc.
vse kar lahko rečem. SESULI ste nas ko ZAJCE.
srečno
počasi,še lahko migamo.ni zmankalo vedrc in povojev,vseh 200 herojev domov in nad vvvvv,jaz pa apeliram Umazanemu;
Umazani,ne poznam te, intuicija mi pravi da je v tvoji moči zradirat vodilne 4 ww.Nardi to.
Free way
Se strinjam. Pri vas je bila samo ena napaka in to velika. Imeli ste Zeusa, kateri je imel napačno politiko in je tudi izbiral napačne besede. Če ne bi bilo njega, bi bil server zelo napet. Samo zaradi njega ste marsikaterega igralca izgubili. Napake je delal od samega začetka. Povedal sem samo dejstva in jih lahko vzamete kakor jih želite. Sam pa sem zelo vesel, da je bil tak, ker drugače ne bi spoznal tako prijetnih ljudi iz drugih alians.
Z moje strani pa vse čestitke graditeljem ww-ja in vsem, ki sodelujejo pri gradnji, ter čestitke vsem, ki ste izpeljali neverjetne napade na skupne sovražnike. Carji ste.
Pohvalit moram tudi igralce iz naše alianse, ki so izvrstno opravili svoje delo. Čestitke gre tudi začetnikom, kateri so spoznali, da je Travian prijetna igra in so se marsikaj v tem letu naučili in so dali vse od sebe in to včasih več, kot dajo stari mački. Ponosen sem na vas
Tole je pa zalostna novica, kot da bi bral osmrtnice. Kdor misli da je Travian prijetna igra ocitno ni igral tega Traviana. Samo sim city igralci kateri so imeli mir vecino serverja mogoce lahko tako mislijo(recimo frufrulja)![]()
Lepo se naprej zivite v pravljici novi igralci, pa cim vec golda porabit da vsaj par ljudi dejansko uziva v tej pravljici
Sam sem ze zadovoljen da ne bom mimogrede bral o ritih, da o drugem sploh ne govorim![]()
I saw i saw a pussy cat and ... When she saw me she freaked out and ran like hell
Take it easy ker hitrost ubija!