vohuna v vseh (večih) aliansah;
n-+ supp acc-jev
70 % aktivnih igralcev v ally
vsaj 50% članov, ki uporabljajo Travian Plus
30% off članov 70% deff članov
3 kvadrante zaveznikov
3 ally v kvadrantu (polna ally 60 članov)
pozicija vodenja mora biti formalno jasna; diplomat, deff in off pozicija
100% (visoko) zaupanje med člani
70% zaupanje in sodelovanje z zavezniki
skrivnostni crusher v nasprotni ekipi
80% skype komunikacijo
100% je dovolj IGM komunikacija
60% forumska povezanost članov alinase
srečo, ne da bi jo potreboval
priljubljene člane na javnem Travian forumu
palmo
Zlata misel modrega BLAsT3Rja: Ne reži se v faco tistim, ki jih trollam, če tudi sam ne preneseš mojega trollanja!![]()
BLAsT3R, spet tvoja velika goflja in "kao", da si spet ti king tu. Pač sem se malce oglasil tukaj, saj mi je dolgčas, če te pa kaj moti, pa se pritoži na "sončno upravo".
Zdaj pa se lahko greš učit za fax, da slučajno ne bi, kaj izpustil, te bo mama tepla.
Lp
hvala za nič?
podforum six spremljam redno, to kaj bom brisala, kaj ne, se bom odločala sama [razen v primerih, ko vsi ponosni in junaških prsi tožarite adminu, rezultat? pol pobrisanega threada, VašaIzguba.jpg],
enako velja s postavko KDAJ bom kaj brisala, tvojih sugeriranj ne potrebujem - nadomeščanje moderatorja? - sploh ne javnih
tudi ne odnosa katerega si oblikovala zadnje čase, naši svetovi se ne vrtijo okoli tebe, kdor kuha zamero dela največjo škodo samemu sebi, drugim je namreč za to tako vseeno, amirite?
+ pozno a vseeno => srečnega in zdravega vsem sixerjem, posebej onim, ki so brisali svoje forumske nicke, sedaj pa se skrivajo na sposojenih oz. na novo oTprtih
lp
nx
Nazadnje urejal nx; 04-01-2011 ob 15:13.
Rudl ne potrebuje opisa, ker že vsi vedo, da je najboljši med najboljšimi!
Izmed stotih sodelujočih kar 55% meni, da je za zmago potrebno zaupanje.
Zaupanje je pojem, ki bi se ga dalo analizirati, vendar naj le-to opravi vsak pri sebi.
Zahvaljujem se vsem, ki ste sodelovali pri anketi kot tudi vsem komentarjem v temi.
Prosim moda, da sedaj zaklene temo saj je anketa zaključena in tako tudi dosežen cilj, ki sem si ga kot avtor teme zadala.
lp in hvala
Lep dan, pǻɭɱǻ
Ljudje res je, da je čas kislega zelja, segedin golaža; to pa še ne pomeni, da kisle glave nosite na vratu.