Js si pa nameravam naložit hipercam2 pa me zanima, če mislite da je to varno oz. če imate kakšne izkušnje s tem programom in kje si ga je najbolj varno dolj potegnit.
vnaprej hvala za odgovore.
Js si pa nameravam naložit hipercam2 pa me zanima, če mislite da je to varno oz. če imate kakšne izkušnje s tem programom in kje si ga je najbolj varno dolj potegnit.
vnaprej hvala za odgovore.
Nemogoče naredim v trenutku, za čudeže pa je treba malo počakati.
http://www.hyperionics.com/hc/ tule daš dol.. Sem snemal en video z tem. Kar vredu zadeva samo zelo veliko prostora video zavzame če daš pa na majn je pa slika zlo slaba tko da je treba neko pravo razmerje najdit.
Jaz sem ga uporabljaj pa ni slab.
Bolše se ti splača potegn dol FRAPS.
Je veliko bolši za video recording !!
lahko mogoče pogledaš datum kdaj je bila tema narejena in šele pol odgovoriš.....
ljudje so že dobili odgovor po 2h letih...
piši v kakšne ankete, kjer je vprašanje splošno in je tema še kar dokaj aktualna, tukaj je blo pa vprašanje odgovorjeno več kot leto nazaj.......
če prideš na forum si ni treba postov nabijat z nepotrebnim spammanjem >.> ker si rahlo nadležen
Očitno še vedno ne razumeš. Če je tema stara že 2 leti, je nabrž avtor že zdavnaj dobil informacijo in že zdavnaj naredil tisto kar je hotel, zato ti ni potrebno več odgovarjati z njo, posebej pa ne s takšnimi odgovori.. Iskal je HiperCam, ti pa poveš, da je "odličen" potem pa mu priporočaš drug program.. Očitno so tako kot ta tema aktivni tudi moderatorji..