ti ki veš kje vse sem igral se mu tudi lahko smejiš, prav tako blaster in ama...še ami naj reče to da se bova lahko po skypu cel dan menila in pokala od smeha
Veš da bom šel speed igrat - za koga pa me imaš, totalnega no-liferja da bom igral 10 serverjov na enkrat? Od kje misliš da imam denar, voljo in čas za vse to? Se ti vid da nisi še nič preigral in da ti mama in oče ne pustita golda kupovat

:
SAUC koliko časa igraš 1 leto? ni čudno da si tak pro

: Igram tribal wars, na mednarodnem sem ravno oddal račun ki je bil 200k pred drugo uvrščenim, nick cila10, na slovenskem sem še vedno 1. na 1. serverjom nick rfaric, če ne vrjameš mi piši....še tam bom zgleda mogel zapustit svojega duala ker enostavno nimam časa potem še za si2. Se pravi imam od 3h računov vse 3 med top20, tudi tale na si2 bi bil med top5 če nebi imel na začetku težav z rušenjem, pojdi igrat tribal wars tam te bodo hitreje porušil kot tukej, tam te gold ne rešuje tako da ti enote skriva in da imaš zlati klub. Na novo do nadaljnega ne mislim nič novega začet, raje ven hodim kot da se tukaj jebem z 10imi računi kot to ti delaš, zaradi tega pa ne moreš enega kvalitetnega skupej spravt...
Saj boš mogoče čez par let dojel da obstaja tudi RL in boš potem razumel kaj ti hočem povedat...