Da še jst mal napišem svojo zgodbico
Registriru sm se kakšen tedn po odprtju, čist iz fore da mal zajebavam biuše soigralcepo 3-4 ih dneh farmanja ko je poteku un free gold, me je nazaj prjela želja da bi začeu resno igrat, sm po hitrem postopku naložu 600 golda in tko se je tud počas začeu prebijat mali račun z imenom Borut Pahor med prvih 100.
Po kakšnem tednu igranja sm dobil vabilo v alianso B.W., ki so imeli željo priti v top 20 alians. Ker se mi je zdela to "Misija nemogoče" sm takoj naslednji dan prestopu k svoji stari dobri -Alfa-. Aliansa je bila obrambno usmerjena, kar pa meni, Tevtonu, z gorjačarji, sekirami in TK-ji ravno ni bilo najbolj všeč.
Kar naenkrat je prišla združitev z alanso PSI in tako je nastala nova zveza AP, z katero se marsikateri od nas ni strinjal, zato smo šli svojo pot v alianso TS, ki smo bili močna konkurenca. Z N!kkinom, Sethom in Titaniumom na čelu smo krojili vrh traviana. V TS sm ostal do konca, malo bildal populacijo in pridno hranil vojsko. Farmati sm nehal 26.9 (oz. enkrat okrog tega datuma), saj so se farme brisale ena za drugo, okrog mene pa je bilo vse zeleno-modro. Preprosto vse je postalo brezveze, lahko sm le še gradil, malo pofejkal in pa tu pa tam poslali kakšen malo bolj resen napad. In tako do konca.
Kakšen tedn pred koncem je šlo večino vojske na master x-a, kar je bila najbolj bedno izkoriščena vojska, ampak ko ima človek dovolj ima pač dovolj.
Za single account sm dosegu kr zavidljive rezultate.
-23949 populacije (rank 41.)
-250k off wojske
-30 naselij
-heroj lvl 63. čeprav sm napadal le redko
-146 nap. rank
Mogoče če bi igral dual acc bi dosegel več, ampak z prisotnostjo 4-5 ur na dan je tole čist zadovoljiv rezultat,
Za nasprotnike pa brez besed, cel server smo spet poslušali kok nas bote tepli, dobili nismo pa spet nč.
Tko to je iz moje strani vse. Reportov se mi neda delat, slik limat tu gor tud nima nobenga pomena. Zahvale so že spisane v profilu in jih nebom še 1x pisov.
Aja še to dodam.
Tako, moja pot z travianom se tu končuje DOKONČNO. Zadnji račun ki ga še imam se briše, skype je pa tudi že izklopljen. Počasi prekinjam vse stike s travian svetom.
Bilo je lepo dokler je trajalo ampak vsaka zgodba ima svoj konec.
Fantje in dekleta uživajte še naprej v igranju.
LP BlaX aka B!
PS: Za napake se opravičujem ker sm pisu bol na hitro ker hočem čimprej zapret tale forum in grem nazaj v real life![]()