nwm kdo je omeniu da bo sonce umrlo hah...lahk bi se lepše izrazu..sonce bo začelo zgublat svojo moč kr če ne veste sonce vsako sekundo 700.000.000 ton vodika pretvori v 695.000.000 helija preostanek pa tvori gama žarke (se pravi 5.000.000 ton)...ko bo soncu zmankal vodika se bo začel povečvat..in bo postau tok velik da bo res "pogoutniu-sežgal" oz karkoli že merkur,venero, zemljo in pa mars..tko kt je nedko omenu čez kako miljardo let..po tem se bo sonce "zmanjšalo" samo ne vem točno na katero velikost..torej če je možno da se to naredi (kar definitivno verjamem) zakaj se nebi mogel pripetit konec življena? vsi si konec življenja predstavljate kot da bi se komet zaletel u zemlo tko kt je blo v enmu filmu..sam..ne vrjamem..konc življenja bodo povzročije naravne katastrofe za katere je v majhni meri kriv tudi človek sam..jaz vrjamem v to prerokbo majev..in naj popravim nekoga ki je napisal da so napovedali mrk..niso se zmotili za 2 uri ampak 2 minuti(čene manj) ko sem še prav čudno pogledala če je to možno..ja je..in pa še nekaj..konec sveta naj bi biu zato ker naj bi se zemla nehala vrteti..(izračunali so da se je v enem letu zemla pri vrtenju upočasnila za 5 sekund..v naselednjem letu pa že za 11 sekund) v nekem trenutku se bo vstavila in začela vrteti v nasprotno stran kar bo povzročijo naravne katastrofe.
glede tehle žitnih krogov..kaj res ne vrjamete da so kakšna nezemeljsak bitja na zemli? a se sploh zavedate kok je galaksij u vesolju? lahk da je že u naši galakssiji kak planet kjer so živa bitja gor..definitivno pa niso podobna nam..glede žitnih krogov..lahk jih naredi človek ja..sam kako nardit brez sledi..to mi ni jasno...jz vrjamem da to nardijo neka druga bitja in ne človek ker sm tut o tem brala veliko da je človek premalo inteligenten da naredi tako žitne kroge ki so jih maji risali nwm kam..moraš poznat zgodovino majev in pa seveda obvladat matematko in likovno vzgojo..
oprostite ker sem se razpisala vendar prebrala sem na miljone člankov o tej temi ker me enostavno zanima. zdej pa moram it ležat kr sm rahlo bolna![]()