Pride do grozne katastrofe in po vsem svetu zmanjka elektrike tako da tvoja MH-jevska moč izpuhti in brez problema lahko prevzamem naselje ter ga zaščitim z 1.000.000 vojakci in milijardo ostale vojske.
Lp MM-BeMoreSirius
Pride do grozne katastrofe in po vsem svetu zmanjka elektrike tako da tvoja MH-jevska moč izpuhti in brez problema lahko prevzamem naselje ter ga zaščitim z 1.000.000 vojakci in milijardo ostale vojske.
Lp MM-BeMoreSirius
TAM TAM TRESK BUM in koncerta je KONEC...s tem pa tudi tvoje vladavine--MOJE naselje biti zdaj.
MM-BeMoreSirius
Poklicem murkota da vas prezene. Da ga ustavim poklicem arnolda ko je bil se mr. Olympic. Potem si bosta.pela srecen ker sem moski in vas.odganjala in za konec vas v mojem naselju v neznani hisi pozorno opazuje s prstom na tipki @BAN admin klemen.ampak ne.uporablja elektrike temvec spam.masino ki za vsak.spam naredi 8 kg plutonija.tako da watch your fire ~=_<>{}[]|°`^₩˘ĄŁ€~żˇ\«»®©żżżżżżż
đabe vam use to ker jaz pridem z trojansko kravo in tvoji vojaki jo pojejo in umrejo. naselje je moje.
pod naseljem skoplej jamo, ki se aktivira v trenutku ko nekdo zavzame naselje, in ga uniči. nihče neve za to jamo, in neda se je uničit. sepravi, kdor zavzame naselje se aktivira jama, in use je uničeno.
lp C
askY iz žepa potegne svoj ultra daljnogled in opazi jamo.
Nanj pošlje 500 lokostrelcov in jamo tudi uspešno uničijo.
askY zavzame kraljestvo in možnost, da zavzameš vas je le ena.
Da zapoješ en ti ft. Damjan Murko ;D
Jaz grem pa v sosedno jamo
tam najedem Artefakt da lahko 1x zavamem naselje in da ga noben vec nemore(osen ker nacin) nato se pa artefakt unici artefakt je sam 1 in naselje tut![]()
katanus |de4|
pop rang 1.,napadalci rang 8.,branilci rang 50.,heroj rang 15.(skoraj usak teden top 1. ropar)
http://www.getter-tools.de/ts4.travian.de/kb/dpeJNnhS (največja off vojska z katapulti,4 največja serverja)
potem si zgrešil bistvo..
pošljem najlepše dekle na svetu k TheRipper-ju da ga omreži.. zvabi ven iz mesta, kjer moji assassini čakajo v zasedi in bye bye TheRipper. Mirno vkorakam in zasedem naselje![]()
Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never never-land
http://imgs.xkcd.com/comics/shopping_teams.png