Po končanem III speedu smo se ekipa H&S(Matic,Erik,Marko)Gentle ter Arkantos zmenili da na +|- naredimo svojo alianso ter se povežemo v imperij z PFF na +|+.
Končno se je odprl speed.Aliansa je nastala bivši člani U.F.T. pa so prihajali noter.Na drugi strani nam je konkurenco delal GG zato smo se preimenovali v Egipčane,ki so bili na vseh kordinatah.Imperij je lepo stekel,vendar pa nam jo je zagodla šola ter čas.Arkantos je nehal igrat drugi pa nismo imeli več volje,zato je stvar propadla ko nam, je C&M začel krasti člane.Naj omenim da je biu C&M pri nas potem pa je odšel.Naposled sem tudi sam odšel k C&M,vendar z jasnim ciljem: NAREDITI OVNARJA,KI GRE NA PK2! V GG-ju je bil dolgač saj smo le farmali in bildali vojsko.Kmalu se je zvedelo da igram na H&S in C&M ter ene par igralcev je kovalo zaroto proti nam.Hvala bogu je C&M sittal Keekc(cdr90),ki me je opozoril.Napad smo dali na stran in delali obrambo v pričakovanju napada.To se v resnici ni nikoli zgodilo.KONČNO smo se ločili od GG in postali samostojni.Z Nastjo sva se tudi kar lepo menila prek skypa.1× nas je Tuareg fuknil iz ally ampak smo še isti dan prišli nazaj

.AHA je dobil zavezništvo z jakcem ter NAP z AS,bilo je jasno da jih bo PWS fasal.Bilo je nešteto MM-jev naj jih fejkamo vendar nimo poslali niti ene gorjače na njih.Pri H&S so se menjali člani umes je prišel nazaj Arkantos,ki nam je prestavil metropolo z tem pa postavili velike barake in konj da se je vojska šopala še bolj,prišel je tudi Gentle.Vojska se je lepo nabrala ampak smo pri prevzemanju naslij pušnili iz ovnarja 100k gorjač... Hehe se nrdi.Na koncu nam je uspelo sestaviti ovnar:
http://travian-reports.net/si/raport.php?id=655165f00
Ker so stvari kazale da bomo z MoNo WW sem to naredil brez da bi obvestil vodje.Če že nismo zmagali smo se saj tolkli z AS.Jakcu pa rečem samo hvala za nož v hrbet.
Povezali smo se z PWS ki nam je dal še par crushov da smo zaustavili PK2 le toliko da ni zmagal

Naloga:OPRAVLJENA
Geslo dobite kasneje,seveda sittersko
ZAHVALA:
Simon(Arkantos)
Gentle(Jan,Edin)
DUALA(Erik,Marko)Čeprav sta na koncu mal popstila ampak razumem poletje pa to
Aleš&Danilo za vse nasvete
Gusar<---- Oni not normalni napadalci
C&M
ModriDirkac
Fighterosa
Indian Power
usic555<----- dejmo Janez
in na koncu morm omenit še Evo(Palmo)
Če koga zanima vse o H&S naj mi piše na ZS mu pošlem v poverpointu predstavitev in polno slik o napadalcih reportih heroju naselji itd.