po novem bi lahko dali še Seper fi za glasovat, ker nismo več skupaj z njimi...pa še napadajo nas, ker naj bi hotli neko naselje prevzet in nastavljat bunkerje taglavnemu in tapametnemu pri njih, ker je tega igralca farmou...pa se je otrok zjoku še pr MH-ju
jst nism prevzemu nobenga naselja,jst nism nobenmu grozu da bom komu nastavu sulice k mi jih je škoda ( pa še račun ni moj od farme) in še enx jst te nism žalu...to se zmeni z dualom po msn-ju, ker vem da ga maš gor...pol kdo bo komu otrok, ker za vsako stvar greš prijavljat MH-ju...dve besedi ti je reku pa te je že žalu...me zanima kolk računov si tako blokirou
Kaj a če greš MHju prijavit žalitev si otrok? Mislim, da je večji otrok tisti, ki se spušča na tak nivo da žali..
Mikel ti pa prosim malo popravi pisavo, ker te malo težje razumem..
lp
Debate glede goljufanja in žaljenja ne spadajo na javni forum, tako da ne nadaljujte v tej smeri ampak pišite o temi katera je bila ustvarjena.
LP Sylar
I understood it before, the killing. I had a reason to take what others didn't deserve. It was natural selection.
če komu rata skupej spravt SZ - svaka mu čast! božički sploh ne rabte več igrat. mi se bomo poklal med sabo![]()