Da še jaz kaj napišem o tem serverju:
Na tele server sem se prijavil predvsem zato, ker mi je Robierto7 predlagal, da se nekaj prijateljev iz Lenarta prijavimo in ustanovimo svojo alianco. Zadeva se mi je zdela zanimiva z vidika sodelovanja, zato sem tudi se prijavil ter začel na veliko zidat..
Ko smo se čez kak teden vsi tile iz Lenarta opazili na serverju, je kaj kmalu postalo jasno, da v skupni alianci ne bomo mogli bit, ker smo bili preveč narazen in vsak na svoji strani mape
Ob samem pregledovanju mape sem kaj kmalu ugotovil, da mi je sosed zupica, katerega sem poznal iz ******** n sem si rekel, da bi lahko sodelovala in smo nato ustvarili alianco DO v kateri smo se še najbolj zabavali in tudi na veliko sodelovali, kar je bilo za začetek serverja pomembno..
Vendar pa je bil problem, da vsi ki smo prihajali iz tega nogometnega menegerja DO, da se ne bomo mogli sami kosat proti ostalim, zato sem opazil na desni strani od sebe osebo, katera pa se mi je zdela znana še iz enega drugega nogometnega menegerja ******** in sem zato z njim vstopil v kontakt..Šlo je za osebo, katera je dolgo znala vodit alianco, katero smo ustanovili SDT..Glavni pa je bil v tistem času WL-Bozag, kateri je imel diplomacijo prek..
Povezali smo se skupaj v TOT zavezništvo skupaj z Alter, Plemiči, Cvetkami, itd..
Zadeva je funkcjonirala odlično, do nekje marca nanašem koncu nebi bilo več Shadowsev na JV a nastal je velik problem takrat..Prišlo je do vsesplošnega zapuščanja igre, tako da aktivnost je bila na 0 tako kot je to napisal Senci_figo2..Ker je JZ imel svoj teritorij že dolgo ščiščen je začel pomagat Shadowsem ter zbijat nas s konstantnimi napadi (verjetno se bo JZjem še dolgo kolcalo po tej napaki). Veliko nas je premišljevalo o tem, da končamo z igranjem a nekako ves DENAR in ČAS, ki smo ga vložli v igro se nem je zdel brezveze, da ga vržemo vstran in samo zbrišemo accje, zato smo iskali alternativo pri JZju..Zaradi poznanstev malecka smo kaj hitro prišli do ugodnih rešitev za nas in za nadaljevanje serverja, zato smo se tudi odločili razpustiti SDT in nas je 10 članov odšlo v JZ..
Veliko se je dogajalo še med tem časom, a raznih IGMjev in ostalega dreka ne mislim komentirat.
Od vsega začetka ob vstopu v JZ sma bila z maleckom povodnika, da se pakt z Shadows prekine, a vodstvo JZja je bilo proti, ker diplomatskih odnosov se ne prekinja za brezveze..Zato smo pač nekateri bili primorani igrati simcity en čas dokler JJ ni napisal IGMja o prekinitvi NAP-a..JZ je še naprej tolkel po Alter a razni skupni bunkerji z Shadows so obrodili sadove in so tudi naši začeli razmišljat o Shadowsih tako kot smo mi cel server, a povoda za vojno niso hoteli dati..
Ko se je začela vojna pa si spoznal prave obraze na tem serverju nekaterih igralcev, med katerimi istopata 2 osebi, oba sta med igro zamenjala nicke, a o njima nebi komentiral ni eden ni drugi nista tega vredna, pa bi lahko VSAK še 20 metropol zraven zrušil(se se bosta najdla).
V glavnem na tem serevrju sem spoznal nekaj dobrih ljudi s akterimi bomo verjetno čez čas spet sodelovali na kakšnem drugem serverju za ostale nasprotnike pa: Na pivo lahko grem z vsakim, vsakemu lahko pogledam v obraz in se opravičim za kakšno stvar, vem pa da nekateri tega ne bodo bli sposobni v to sem siguren(se boste najdli)!
Tako da LP vsem in imejte se radi!
Reklamiranje linkov.
LP Wild Rose