Prjatu artov frej k bab na tržnc :D
Printable View
uf po dolgem času lahko pogledal na ta server in kaj se mi zdi da so sami angelčki vsepovsod.po imenih sami profiji a se vam bo dalo to klikat do konca??
res so slo serverji postali nezanimivi,me prav zanima če vam lahko sploh gdo parira zdaj do konca.
upam da tudi MH-ji to berejo in bodo začeli delat v smeri da je igra zanimivejša ne sama komerciala,in pa ogromno multi acc., za gold potem za prenos silverja na glaven acc.....
to ne leti na igralce ampak na snovalce igre,to kar je zdaj je poden od igre in ni primerjave z prejšnjimi serverji.
v glavnem bom vas kaj obiskal tu na forumu pa dajte kaki report zdaj ko so glavni arti mimo ali se nič nebote tolkli do konca....:grin::grin::grin:
Samo vprašanje/replika :) kaj ni lepo da se "stari"/poznani igralci združijo skupaj? Ker potem bi morali še speed malo oku*cat tam brez referenc sploh not ne prideš :)
Malo za šalo malo za res, jaz pravim da tisti ki niso v angelih tudi ne morjo bit slabi igralci... en je že antifarsa al ka je že na forumu :) Potem jih je pa tudi še nekaj pri bogovih, uglavnem niso junci nasprotniki in znajo bit še trda "nadloga" :)