PDA

View Full Version : napaka??



car 15
19-02-2010, 13:19
igram na si2, pa k hočem začet pošilat napade nimam nikjer oznake ok, da bi lahko poslau napad, povsod drugot dela sam na si2 pa ne, a je še pr kermu to al sam pr meen ???:(


pa modi se oproščam če sem temo narobe uvrstiu:(


lp

monoziga
19-02-2010, 13:31
looool dal si v diplomacija traviana svet 7 predstavitev alians



verjetn je bug al pa ti ne najdes :)

NMK
19-02-2010, 13:37
igram na si2, pa k hočem začet pošilat napade nimam nikjer oznake ok, da bi lahko poslau napad, povsod drugot dela sam na si2 pa ne, a je še pr kermu to al sam pr meen ???:(


pa modi se oproščam če sem temo narobe uvrstiu:(


lp



xDlol no moraš met zbirališče am lej zbirališče lvl1-10 napadou zbirališče lvl2-20 napadou štekaš?

Scotty D'K
19-02-2010, 13:37
al pa si noob:D

pogledi malo stopnjo zbirališča in koliko napadov si poslal ,;)
npr. na 2 stopndi zbirališča lahko pošleš 10 napadov (počasn serverr )

ni kr neki BUG

lp

Scotty D'K
19-02-2010, 13:39
xDlol no moraš met zbirališče am lej zbirališče lvl1-10 napadou zbirališče lvl2-20 napadou štekaš?


ni res! počasn server ima šele na 2 stopnji 10 napadov!

car 15
19-02-2010, 13:44
ooo pes juričeu pa res, hvala usem:D

Caspeer
19-02-2010, 14:19
igram na si2, pa k hočem začet pošilat napade nimam nikjer oznake ok, da bi lahko poslau napad, povsod drugot dela sam na si2 pa ne, a je še pr kermu to al sam pr meen ???:(


pa modi se oproščam če sem temo narobe uvrstiu:(


lp


To je zato ker je omejitev napadov... :)

nadgradi zbirališče in lahko boš poslal več napadov kot trenutno :)

Emanej
19-02-2010, 14:29
Če ni to, da si dosegel število omejitev, je najverjetneje napaka pri grafičnem paketu kjer ne kaže gumba OK, čeprav ta vseeno obstaja. In če veš, kje je, ga lahko vseeno pritisneš :)

http://www.shrani.si/f/2J/z6/4qeLPX0t/travian-27.png

Ta napaka je bila odkrita pri naslednjem grafičnem paketu: http://si.travianskins.com/50-00-50-50-50-50-50-50/

hardstyle
19-02-2010, 14:54
pr men dela normalno!