PDA

View Full Version : [si2 ] Z menoj se nekdo zafrkava



matycyx9000
20-09-2009, 11:48
Ko se prijavim mi napiŠe **** you in pol mi nazaj vrŽe

mitja199
20-09-2009, 11:50
neki hacker ker pomoje to ni bug

WW&UE
20-09-2009, 11:51
se stinjam mitja...in kok časa se pa že nemorš loginat?

matycyx9000
20-09-2009, 11:52
Že 15 dni

WW&UE
20-09-2009, 12:14
Ko se prijavim mi napiŠe ****

a to nej bi bla kletvica?to se mi pa res čudno zdi...pa a si dobr?ker mislim da heckarji nebi delali to na noobovske accje:rolleyes:

xXx_Spider_xXx
20-09-2009, 12:39
spremeni geslo in e-naslov :rolleyes:

bolta
20-09-2009, 12:48
mislim da to ne drži, kajti ne bi težave javil po 15 dneh :rolleyes:
pa tudi noben nima nič od tega, če ti hoče zrihtat potomstvo :p

mitja199
20-09-2009, 12:51
[QUOTE=xXx_Spider_xXx;261882]spremeni geslo in e-naslov :rolleyes:[/QUOTEG]


ni druge

Klemen
20-09-2009, 14:15
Lahko, prosim, dobimo print screen oziroma sliko težave? Ker si, iskreno povedano, zadeve ne predstavljam. xD Z sliko bi lažje rešili zadevo. Hvala.

matycyx9000
20-09-2009, 14:27
Sem Že poskusil dati print screen in mi napiŠe tega ni mogoČe izvesti

Klemen
20-09-2009, 14:27
Slikaj s fotoaparatom. :)

matycyx9000
20-09-2009, 14:28
Ja pa imam 1487 populacije na jmm aliansi ki je na 16. Mestu

hriba
20-09-2009, 14:29
Lahko, prosim, dobimo print screen oziroma sliko težave? Ker si, iskreno povedano, zadeve ne predstavljam. xD Z sliko bi lažje rešili zadevo. Hvala.
Am mislim da se tuki zadeva konča...Mislim da si ga zafrknu :)


Lp


P.S: Js ti to ne vrjamem!

EDIT: Am vem kaj bo neznaš sliko na računlanik prenest :)

EDIT2: a ni rdeča barva za mode? :)

Klemen
20-09-2009, 14:36
Ja pa imam 1487 populacije na jmm aliansi ki je na 16. Mestu


Kakšno povezavo ima to s težavo? Podatke, kdo si, kateri si ... oz. karkoli, kar bi povedalo kdo si v igri, lahko zakriješ. Potrebujem pa sliko težave, da lahko pomagam.

matycyx9000
20-09-2009, 14:45
če bi imeli digitalni fotoaparat potem bi lahko ampak ga nimamo :(:(:(:(:(:(:(:( pri telefonu sem pa uno izgubil za prenašanje ključ

Klemen
20-09-2009, 14:47
Prosi nekega prijatelja, da ti posodi digitalni fotoaparat ali da z mobilnim telefonom slika zadevo ali kaj podobnega. Če ne dobimo slike, ti žal ne moremo pomagat.

Lp
klemen1232

matycyx9000
20-09-2009, 14:49
s to temo lahko zaključimo ker sem našel številko bljižnjega popravljalca interneta.
OPROSTITE VSEM ČE SEM VAS MOTIL IN HVALA DA STE MI POVEDALI DA JE TO HACHER HVALA ŠE ENKRAT :o

matycyx9000
20-09-2009, 14:51
Klemen 1232 imam eno vpraŠanje zate

Klemen
20-09-2009, 14:52
Ufff, tale tema pa si ne zasluži drugega kot zaklepa. V primeru, da se bodo težave, (če obstajajo) ponavljale, pa napiši mail na matej@travian.si. Ne pozabi na Zadevo.

Karkoli me lahko vprašaš po ZS-ju.

http://i13.photobucket.com/albums/a288/techdude502/lock.gif